Ribbing Styling har projektlett en totalrenovering av ett skärgårdshus, sedan även homestagat det inför försäljningen. En större homestaging mellan blev rätt nivå för vår kund. Vi fick bra feed-back ifrån mäklaren Jakob på Magnusson som har hand om försäljningen. Han tyckte det var ”sällsynt bra ordnat” och ”jättefint”. Och han sa att han tyckte det skulle vara "urkonstigt nu om det inte blev ett stort intresse”. Huset såldes till ett rekordpris, långt över alla förväntningarna. Det lönar sig att renovera och homestagea uppenbarligen.

referensbild1

Vi bytte ut det tidigare äldre köket mot ett nytt, ljust. Vi tapetserade med ljusblå tapet och vi valde vitt, glansigt lite lantligt kakel. Det röda taket målade vi vitt och samtliga snickerier fräschades upp.

lövsalsvägen 20 homestaging styling foto mäklare ribbing styling inredning

Snittblommor, frukt och växter gav köket en lite varmare känsla.

kok2tam

Köket in mot de två små sovrummen. Vi byggde en liten köksö med plats för några personer att äta frukost. Kyl/frys, micro ser ni även här i köksskåpen som byggdes in i väggen. Lite blommor och frukt ger alltid en finare känsla för foton och visningar.

allrummetmotmatplatsen

Det tidigare gulaktiga, mörkare golvet i allrummet slipades grundligt och vitoljades. Detta gav huset en ljusare och fräschare känsla.

vardagsrumoppenspistamed
allrumuppkok

Trappan var grön innan med mycket böcker i bokhyllan. Vi målade även dessa snickerier vita och stylade lite luftigt med böcker och någon tavla i trappan.

allrumny

Vi ville i vår homestaging möblera upp huset med ljusa möbler och textilier. Vi höll oss till en färgskala med mycket vitt, blått med en del accenter i cerise och lila.

unspecified-14
unspecified-11

Matplatsen är även den i lite i skärgårds-/lantlig stil.

bryggan
referensbild6

Sovrummet på övre plan. Taket som var gult innan målades vitt och en fin tapet sattes upp på väggarna. (OBS denna tapet ser mycket ljusare ut i verkligheten).