Högalidsgatan

Inredning

Vi hjälper dig med att inreda ditt hem så att det gör dig glad varje dag du vaknar. Är det dags att göra om ditt kök, ditt badrum eller förnya dina väggfärger/tapeter? Vill du ha hjälp att hitta och köpa in nya möbler? Eller kanske behöver du hjälp med att inreda ditt sommarhus? Vi på Ribbing Styling hjälper dig gärna med detta.

Våra projekt kan t.ex. innefatta val och inköp av tapeter, väggkulörer, gardiner, gardinuppsättningar, mattor, soffor, fåtöljer, badrums- och köksinredningar.

Vi hjälper även företag med att skapa fina, funktionerliga kontorsmiljöer. T.ex. Sveriges första matkasseföretag Middagsfrid anlitade oss för att inreda sitt kontor på ett miljömedvetet sätt. Även restauranger, hotell och kaféer har vi gett fina nya inredningar som attraherar fler gäster.

Inredning - Middagsfrid

Ribbing Styling har inrett Middagsfrids kontor på 200 kvm.

Ribbing Styling arbetade i detta projekt med miljökonceptet Reduce, Reuse, Recycle som ledstjärna. Majoriteten av inredningen till Middagsfrids nya kontor har inhandlats på second-handaffärer som Myrorna, Stadsmissionen, antikaffärer och på köp och säljsiter på Internet. Detta miljöfokus gör inredningen billigare, mer intressant, orginell och fylld med mer känsla.

Middagsfrid önskade en modern, miljömedveten kontorsmiljö samtidigt som ville de att inredningen skulle ge uttryck för deras syn att det på många sätt "var bättre förr", då det var färre artificiella tillsatser i maten.