referensbild1

Homestaging

Våra homestagingtjänster gör din bostad så attraktiv som möjligt inför försäljning. Det blir fina foton, det kommer fler spekulanter och i slutändan blir det ett högre försäljningspris.
Oberoende undersökningar visar att försäljningsvärdet ökar i de fall lägenheten homestagats.
Kostnader för Homestaging anses (av Skatteverket) vara en avdragsgill försäljningsutgift.

Våra homestaging tjänster

Priserna beräknas på hur mycket som ska åtgärdas, antal rum och kvm, enligt offert. Även balkonger och uteplatser läggs in i beräkningarna. Kontakta oss gärna per mail eller telefon om du har frågor gällande våra priser.

Liten Homestaging

En homestaging där vi först coachar dig i vad du ska ta bort, sedan möblerar om befintligt möblemang och kommer sedan in med textilier, gardiner, mattor, dekoration, belysning, konst, dekorationer, växter och blommor och ger din bostad en fin, fräsch ny look.

Mellan Homestaging

Vi ger dig handfasta råd om vad i ert möblemang ni kan plocka bort inför visningen. Vi möblerar ev. om och kompletterar kvarstående inredning med en del möbler, textilier, gardiner, mattor, dekoration, belysning, konst, dekorationer, växter och blommor.
 

Stor Homestaging

Vi möblerar upp tomma eller tömda bostäder och skapar en anpassad visningsinredning med möbler textilier, gardiner, mattor, dekoration, belysning, konst, dekorationer, växter och blommor.

Muntlig konsultation

För 2,000-3,500:- plus moms får du en muntlig homestaging konsultation. Vi går igenom hela bostaden rum för rum. Du får råd och tips på vad du bör ta bort/rensa och på vad du kan lägga till för att bostaden att se så attraktiv ut som möjligt inför försäljningen. (Många mäklare väljer att bjuda sina kunder på detta och om konsultationen leder till en större homestaging dras kostnaden av).

Kostnaden för Homestaging är avdragsgill och tas upp under "Utgifter för avyttringen" på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstaganden 8 /05: "Utgifter för homestaging inför en visning får normalt anses vara en avdragsgill försäljningsutgift vid kapitalvinstberäkningen till den del utgifterna avser:

• konsultation och fotografering
• ommöblering
• lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen
• tillfällig magasinering av möbler och annat bohag under visningen

Ribbing Styling