Ribbing Styling renoverade ett helt radhus som hade i stort sett originalinredning från byggnadsåret 1973. Vi möblerade även upp huset med många nya inköp samt användning av vissa befintliga möbler. (Nedan kan du se en bild på hur radhuset såg ut före renoveringen)

Det nyrenoverade köket och matplatsen. Otroligt vilka förändringar man kan göra genom att välja fina tapeter, välja köksluckor, kakel med omsorg och genom att ta bort många väggar och öppna upp.

 

Köket före Ribbing Stylings totalrenovering och möblering.

 

inredning, renovering

Och efter. Här valdes en klassisk vit lucka, ett ljusblått kakel med lyster, en vit stenskiva, vita vitvaror och silverbeslag.

 

http://www.ribbingstyling.se, fin inredning, fin renovering

Det nya köket gjordes mycket längre än det gamla, så det går ända till husets framsida, väggen vid entrédörren.

inredning, renovering

Många väggar togs bort så köket öppnades upp och blev mycket luftigare. Kyl och frys byggdes in här tillvänster i det som tidigare var en dusch (från andra sidan d.v.s. hallen). Istället för toalett och dusch är det där nu endast en gästtoalett.

 

Matplats mot hallen. Många fina nya garderober las in och närmast dörren snickrades en av Ribbing Styling specialdesignad halllösning med hatt- och skohylla.

 

inredning, renovering, hall

Specialdesignad halllösning.

 

inredning, kök, renovering

Vänstra sidan av köket med den inbyggda kylen och frysen sant en liten köksdel med öppna hyllor över. Här ser man in i vardagsrummet också. I hela hela huset la vi vittjade furugolv och vitmålad pärlspont i taket.

 

köksrenovering, renovering, inredning, ribbing styling

Kök och matplats.

 

badrumsrenovering, ribbing styling, badrum, inredning, renovering

Husets badrum totalrenoverades också. Här valdes en vit-blå-lila-metallic-mellerad mosaik på vissa väggar.

 

inredning, renovering, badrumsrenovering, badrum

Badrummet från andra hållet. Klassiska badrumsmöbler med silverbeslag valdes och en dubbelho och klassiska blandare fen Nacka Byggnadsvård.

 

inredning, renovering

Huset sett ifrån huvudentrén. Många väggar har tagits bort här, gamla garderober samt att rummet under trappan tagits bort. Samtliga dörrar i huset köptes in nya – furudörrar som vitoljats och med metallfärgare handtag med svarta skaft. I hallen valde vi mörkgrå, lite glittriga klinkers med golvvärme under.

inredning, renovering, ribbing styling

Radhusets trappa (förr gammal i furufärg) blev som ny genom att den målades vit och pryddes med en nougat-metallic heltäckningsmatta. Relingen målades i en mörkblå färg med lite lila i.

 

inredning, renovering, tapeter

Sovrummet på övre plan utsmyckades med en akvarellig blå tapet, en nysit nougat-metallic-färgad heltäckningsmatta. Sedan inreddes rummet med möbler i New England stil.

 

inredning, make-over, sminkbord

Sovrummet från en annan vinkel.. Här en second-hand-möbel, ett sminkbord, som köpts in och målats om av Ribbing Styling. Även knopparna målades om i en ljusblå-metallis-färg. Roligt att göra sådana omvandlingar.

Det var en otroligt rolig omvandling att göra i.o.m. att det verkligen var ett totalt renvoveringsobjekt och då ser man en sådan otrolig förändring. Det blev helt enkelt som ett helt nytt drömhus.

Kontakta oss om du behöver hjälp med att renovera ett hus, lägenhet eller sommarhus och/eller vill ha hjälp med inredningen i din bostad. Vi agerar som projektledare för hela renoveringar och sköter alla inköp av material, kontakter med hantverkarna samt kan även planera och köpa in husets möbler, belysning, textilier etc.

info@ribbingstyling.se 070-734 05 21